Sony Xperia 10 III Geliyor Ancak?

Sony Xperia 10 III geliyor ancak orta segmet bir işlemci ile geliyor. Orta segment geliyor ancak kamera olarak 3'lü kamera kullanıyor.  çoğu telefon üreticisi orta segmentte daha fazla özellik sunarken Sony az ama öz bir özellik sunuyor. Peki bu özellikler neler?
Öncelikli orta segmentte ilk 5G özelliğini sunan telefon olarak kayıtlara geçti.
Ekran olarak HDR 10 desteği carken ekran yenileme olarak sunduğu hız ise 60 Hz hıza sahip, 6 inç OLED ekran ile geliyor. Yine 21:9 en boy oranını tercih eden Sony bu sefer telefonunu 3 mm daha küçültmeyi başardı. Daha önceki kompakt türleri gibi bu telefonunu da benzer halde üretti.

Ekran ve arka tarafları ise Gorilla Glass 6 ile koruma sağlıyor. Ayrıca IP isertifikaları olarak ise IP65/68, LDAC ve Yüksek Çözünürlüklü ses destekli kulaklık girişi de mevcut bulunuyor.

Kamera olarak ise başta söylediğimiz gibi 3'lü kamere kullanıyor. 12 MP 27 mm lense sahip ana kamera, 8 MP Ultra Geniş Açı kamera ve 8 MP 54 mm lense sahip telefoto kamera ili geliyor.

Kalbinde yatan Snapdaragon 690 5G ile gelirken 6 GB Ram ve 128 GB genişletilebilir depolama alanı ile geliyor. Batarya olarak ise 4500 mAh güç verirken kutusundan Android 11 ile çıkıyor.

Renk olarak ise  farklı renk ile gelen Xperia 10 III siyah, beyaz, mavi ve pembe renkler ile geliyor.